Despre Sărbătoare

William Franklin Graham IV

Vicepreședinte și Evanghelist al Asociației

William Franklin Graham IV (Will) este a treia generație a familiei Graham care predică Evanghelia sub steagul Asociației Evanghelice Billy Graham. În lucrarea sa de evanghelizare, care a început în 2006, Will, nepotul lui Billy Graham și fiul cel mare al lui Franklin Graham, a împărtășit speranța în Isus cu mai mult de un milion de oameni de pe șase continente.

„Nu încerc să fiu un alt Billy Graham, sunt doar Will Graham”, a spus acest slujitor dedicat. „Am o dorință în inima mea de a predica Evanghelia lui Isus Hristos. Fie că este un întreg stadion de oameni sau o singură persoană pe stradă, voi face ceea la ce m-a chemat Dumnezeu să fac.”

Pe lângă slujirea sa de evanghelizare, Will este vicepreședinte și director executiv al Centrului de învățare al Asociației evanghelistice Billy Graham „The Cove” din Asheville, Carolina de Nord, SUA. „The Cove” propune vizitatorilor seminarii de mai multe zile pe diverse teme creștine și prelegeri susținute de vorbitori recunoscuți.

Will Graham

În 2018, Will a jucat rolul bunicului său Billy Graham în filmul biografic „Unbroken: Path to Redemption” (De neînvins: Calea spre răscumpărare), realizat de studioul cinematografic Universal (despre olimpicul și eroul celui de-al Doilea Război Mondial - Louis Zamperini). Tot în 2018, editura Thomas Nelson a publicat prima carte a lui Will, „The Redeemed: Prayers for a Yearning Soul” (Cei răscumpărați: rugăciuni pentru un suflet dornic), o carte de rugăciuni care se concentrează pe relațiile cu Dumnezeu, a căror putere schimbă viața unei persoane. În mai 2019, a fost lansat și un program de studiu biblic pe disc DVD bazat pe această carte și însoțit de ea.

Will a absolvit Universitatea Liberty cu o diplomă de licență în religie în 1997 și a primit o diplomă de master în teologie de la Southwestern Theological Seminary în 2001.

Will și soția sa Kendra au două fiice, Christine Jane și Rachel Austin, și un fiu William Franklin Graham V (Quinn).